El Physic CB Igualada aconsegueix una gran victòria davant del CB Quart
E

3 de maig de 2016
L’últim partit a casa, va començar amb un parcial de 10-4 quan portavem 3 minuts de partit, amb una gran concentració dels jugadors locals que els portava a tenir molta anotació. Poc a poc, els jugadors de A. Breta aconseguien entrar en el partit i poder retallar distàncies en el marcador, arribant a un empat de 19-19 a falta de dos minuts. Finalment, el primer parcial del partit era de 24-27.
En el segon quart, regnava un començament molt igualat per part dels dos equips, fins que l’anotació dels locals des de la línia  de triple ajudava a poder reduir la distancia creada durant el primer quart. Els ajustos defensius dels jugadors de Raül Caballero i Pep Piqueras, ajudaven a bloquejar l’equip contrari, recuperar pilotes importants i poder recuperar moltes pilotes aprofitades per augmentar distàncies en el marcador. El segon parcial del partit va ser de 23-11, que col·locava un marcador total de 47-38.
A la represa del partit, els jugadors del CB Quart-Germans Cruz, sortien molt posats en atac, arribant a posar-se a tan sols 4 punts dels locals, fins que aquests van poder recuperar la seva anotació, i gràcies a tres triples durant els últims minuts de quart aconseguien col·locar un parcial de 17-20, que feia un marcador total de 64-58.
En l’últim quart, una gran pressió defensiva dels blaus aconseguint aturar el joc dels visitants i podent robar les pilotes importants, impedia a l’equip visitant poder entrar en el partit. El ràpid atac dels jugadors del Physic CB Igualada, i la gran anotació dels mateixos, provocava que els visitants a la desesperada es posessin ràpidament en bonus, entrant així en el joc dels tirs lliures. El quart amb més anotació per part dels blaus va acabar amb un resultat de 35-27.
Finalment el matx va acabar amb un resultat de Physic CB Igualada 99 – CB Quart-Germans Cruz 85.
La semana vinent el conjunt del Physic CB Igualada realitzarà l’últim partit d’aquesta gran temporada a Salt, diumenge a les 17:30h.

5 inicial Physic CB Igualada: M. Moliner, A. Del Hoyo, X. Creus, S. Laguarta, E. Tejero.

5 inicial CB Quart-Germans Cruz: J. Bataller, E. Camos, A. Masllorens, M. Serra, B.J. Kanis.

Anotació Physic CB Igualada A: M. Moliner (12), R. Riu (8), E. Burgès (-), J. Torres (13), C. Fons (-), A. Gual (18),  A. Del Hoyo (25), X. Creus (5), S. Laguarta (3), E. Tejero (8), P. Camí (7).
Anotació CB Quart-Germans Cruz: D. Puertas (6), M. Casadevall (0), J. Bataller (7), E. Camos (0), A. Masllorens (19), M. Serra (2), E. Jimenez (25), P. Vila (7), M. Lozano (6), P. Juscafresa (4), B.J. Kanis (9).

Parcials: 24-27, 23-11 (47-38), 17-20 (64-58), 35-27 (99-85).

Àrbitres: A. Ming, J. Domingo.