La Torre de Claramunt estrena les noves pistes de Cal l’Anton

282

IMG_20160425_190727El nucli de Cal l’Anton de La Torre de Claramunt estrenava la setmana passada unes pistes esportives perfectament condicionades. Després de molts anys de petites obres i arranjaments, finalment la instal·lació esportiva està en perfectes condicions i dotada del material necessari perquè els veïns i veïnes puguin gaudir de l’esport a l’aire lliure en un entorn natural.

Darrerament s’han col·locat malles para pilotes, porteries de futbol sala i de bàsquet. Anteriorment, es va arranjar el terra, es va pintar la paret, es va col·locar una balla perimetral i es va fer la instal·lació elèctrica de baix consum amb tecnologia led.

Les instal·lacions estan a disposició de tothom, són d’entrada lliure i poden reservar-se per a la realització d’entrenaments o altres activitats per part de les entitats o clubs esportius.

La resta de la superfície de l’equipament segueix sent un espai ordenat i enjardinat que queda a disposició de possibles futures necessitats d’equipaments del municipi en aquest nucli de població.

Amb aquesta nova instal·lació, l’alcalde del municipi, Jaume Riba explica la importància de practicar esport des de la infantesa i crida a la ciutadania al civisme pel seu ús correcte i manteniment.