Punto Blanco, Escorpion i Sita Murt, a la passarel·la 080

841

Tres de les marques igualadines que participen a la passarel·la 080 Barcelona Fashion hi van fer les seves desfilades ahir a la tarda, de les quals en podeu veure imatges a continuació:

Punto Blanco

La firma Punto Blanco va presentar la col·lecció “Cinematic”, inspirada en l’imaginari del cinema, on realitat i ficció es barregen per sorprendre i emocionar. Punto Blanco també ha escollit el 080 per presentar la col·lecció càpsula de roba interior que han creat conjuntament amb Warner Bros, en motiu de l’estrena a les grans pantalles de ‘Batman v Superman’. Els colors, els teixits i les peces s’han inspirat en aquests dos personatges de còmic i en el món imaginari de la Warner.

desfilada punto blanco 080 2016

A banda de la desfilada, també es va poder veure un Batmòbil prop del recinte de la 080.

Batmòbil, a l'exterior de la Llotja de Mar, Punto Blanco 080 Barcelona Fashion

 

Escorpión

La firma Escorpion va presentar la col·lecció “Ultramar”, una proposta inspirada en allò que és desconegut i en allò somiat, la mescla pacífica entre dos mons aliens i distants. “Ultramar” aposta per teixits on predomina la sastreria nàutica, per la ratlla diplomàtica, els brodats o seda estampada. Amb colors que van des del blau marí al texà, el crus i els grisos o els colors de les espècies. Escorpion vesteix siluetes amb pantalons masculins, batins hindús, faldilles fins al turmells i altres de vaporoses amb estampats.

desfilada escorpion 080 2016

 

Sita Murt

Sita Murt ha presentat la col·lecció “Freedom’s mood” per a la tardor-hivern 2016/17. Murt proposa un joc entre la sensualitat femenina amb un esperit delicat i les peces andrògenes urbanes. “Freedom’s mood” és una col·lecció plena dels 70s d’Ali McGraw, Peggy Lipton i les notes de Frank Zappa però sempre acompanyada de l’essència de la simplicitat urbana de la firma. Vestits interminables de viscoses i sedes amb brodats preciosos i bruses fluides conviuen amb el punt de jacquards les llanes perfectes, baguilles “melange”, capes amb dibuixos gràfics i abrics-embolcall. Els colors més tradicionals donen color a una paleta de marrons càlids conviuen amb els vermells ultrafemenins i el cru i el “nude” ens donen llum.

desfilada sita murt 080 2016

 

(Fotografies de les desfilades: 080 Barcelona Fashion)