Onzena edició de la Festa de la Diversitat de Piera

14

Un any més, els pierencs i pierenques han pogut gaudir de la Festa Diversitat de Piera que ha arribat a la seva 11a edició. Han estat tres dies durant els quals s’han programat un gran nombre d’activitats per a tots els públics que han permès transmetre als assistents l’essència de diferents cultures i, al mateix temps, recaptar fons per a destinar-los a la Fundació Quetzal i a l’Associació ASDENT. 

Durant tot el cap de setmana s’han instal·lat un total de 24 parades de menjar d’arreu del món, s’han fet tallers artístics i xerrades amb un gran valor humà com les que han ofert Ven. Thubten Wangchen, monjo budista i director de la Casa del Tibet de Barcelona, i l’Eva Gimenez, presidenta d’ASDENT. No han faltat espectacles i concerts de gran qualitat com els dels grups Lali Be Good, Dixieland PreachersSambala, 9son, Suzanna, Sant Machango i música cubana a càrrec de Javier D’Voe i 3 del solar, que han aconseguit fer ballar als petits i grans. Els joves també han gaudir d’una original gimcana nocturna internacional organitzada per l’EIXAM. 

La principal novetat d’aquesta edició ha estat la celebració de la 1a Gala de Diversitalent. Les guanyadores van ser l’Anna, la Karina i la Júlia, que van oferir un espectacle de gimnàstica rítmica i dansa contemporània que va atrapar al jurat format per Enric Pascual, Francesc Esteve i Tomàs i Daniela Re.

En el marc de la celebració, també es va fer un petit homenatge a Dispiera Associació i més concretament a l’Aida, l’Alba i el Josep Maria, pels anys que fa que col·laboren a Ràdio Piera. 

Des de l’organització s’ha volgut agrair la col·laboració desinteressada dels comerços de la zona, dels firaires, dels veïns, dels tècnics de so i de seguretat, així com de la Policia Local, de l’entitat Dones de Piera i de l’Ajuntament, que cada any dona el seu suport a l’equip que fa possible la festa.