L’Aerosport d’enguany compta ja amb un 20% més d’expositors confirmats que l’any passat

38

La fira Aerosport, organitzada per Fira d’Igualada, va camí de convertir-se en una de les més multitudinàries dels darrers anys pel que fa a nombre d’expositors. Actualment, i quan encara no s’han tancat les inscripcions, hi ha previstos més d’una seixantena d’expositors i marques el que suposa més d’un 20% més dels que hi van participar l’any passat. Les inscripcions estan obertes fins el 7 d’abril i cal cursar-les a través de la pàgina web de la fira: http://www.firaigualada.org/aerosport/preinscripcio-i-serveis/

La zona d’exposició de l’Aerosport acull empreses i entitats del món del vol a motor, ultralleugers, vol a vela, motovelers, acrobàcia, paramotor, helicòpters, construcció amateur, complements i accessoris aeronàutics, escoles de pilots, aeroclubs, mercat d’ocasió, simuladors i des de fa uns anys, drons. La zona exposició de la fira que se celebrarà els dies 6 i 7 de maig a l’Aeròdrom Igualada-Òdena estarà oberta el dissabte de 10 a 19 hores i el diumenge de 10 a 15 hores.

Entre els expositors i marques confirmades hi ha Aerodesign, Aeroplans blaus, Deltacat, Club Aeronàtic Vol Rasant, Avioland, Avion y Piloto, McAvionics, DreamAir, Ul Power, Aviasport, Club vol a vela Igualada-Òdena, Aeroports de Catalunya, Lamina Air, Aeroclub Igualada-Òdena, TlSpain, Aeroexperience, Flysim-NG simuladores de vuelo, Aerollevant, Tecnam Air, Chistau Adventours, Aircatfly, Aerobelgavia, L’Aeroteca, Federació Aeria Catalana, Elvio Porcelli Propellers, Sevisimó Igualada, European Aviation School, Wingmaster, Skydivebcn, Artandplanes, Aeroclub Barcelona-Sabadell, Helipistas, Bose Aviation, Dynon Avionis, F.U.N.K.E, Galaxy, Garmin, Rotax, Pipistrel, Spot, Evans, Aeroshell, Beringer, Matco, K&N, Polifiber, Winter, Instrumentos Avia, Icom, Helices Wuarp Drives, Barcelona Helicòpters, ULM, Deltatrikes Aviation, Aeroprakt, Dynamic, Legend 540, XFold, Revure, Let’s Flyght High, Saltamos punto es, Kiev Props, Edgeperformance, Bristell i D-Motor.

 

Novetats

A poc a poc es van coneixent més detalls de la 25a edició de l’Aerosport. Una de les més destacades serà la celebració d’un festival aeri que tindrà lloc diumenge dia 7 de les 12 a les 14 hores. Aquest festival inclourà demostracions acrobàtiques del pilot Cástor Fantoba, del pilot igualadí Àlex Balsells i de la patrulla italiana Blue Circe Team, entre d’altres. A més, també hi haurà exhibicions de trikes, paracaigudes, yaks, autogirs, avions històrics, helicòpters, drons i velers.

L’Aerosport és l’únic certamen estatal dedicat al món de l’aeronàutica esportiva i lleugera i se celebra des de fa 25 edicions a l’Aeròdrom d’Igualada-Òdena organitzat per Fira d’Igualada i el propi aeròdrom i compta amb el suport dels Ajuntaments d’Igualada i Òdena. Aerosport és un certamen obert al públic que fomenta el contacte entre els professionals i aficionats a l’aeronàutica i dóna a conèixer les novetats del sector.