La CUP Igualada presenta dissabte la llista i els eixos del programa

44

Captura de pantalla 2015-04-10 a la(s) 10.39.47.png

Dissabte, a les 12 del migdia a la plaça de l’Ajuntament, la CUP Igualada presentarà la llista electoral i els eixos del programa. “Si véns amb una cadira, nosaltres hi posarem el vermut”, afirma el cartell de la convocatòria, que convida tothom qui ho vulgui a donar la cara per la CUP Igualada.

D’una banda, la CUP donarà a conèixer els noms dels qui formaran la llista d’Igualada per concórrer a les eleccions del 24 de maig. D’una altra, dissabte també presentarà algunes propostes destacades, després de fer diferents assemblees obertes i de recollir diverses aportacions a través del web www.cupigualada.cat. L’assemblea local destaca que aviat publicarà tot el programa electoral, fruit de mesos de treball i de trobades amb entitats i persones de diversos àmbits.

A un mes de l’inici de la campanya electoral, la CUP fa una crida oberta a la ciutadania a implicar-se amb un nou projecte municipalista, transversal i col·lectiu per a Igualada: per fer possible un altre model de ciutat, obrir l’Ajuntament de bat a bat o bé enfortir una eina de transformació social.