Una agrupació d’electors es presenta a la Pobla de Claramunt

61

assemblea11abril15.jpg

El proper dissabte 11 d’abril a les 18 h a la plaça del Països Catalans de la Pobla de Claramunt, tindrà lloc la presentació de la candidatura Participa!#volemunapoblamillor que per primer cop es presentarà a les eleccions municipals del 24 de maig.
L’acte servirà per explicar la filosofia i les motivacions que mouen aquest projecte i que han aconseguit que un grup de persones vulguin entrar al món de la política municipal per primera vegada. La candidatura que opta per primer cop a les eleccions municipals s’ha constituït com a grup d’electors i no té cap vinculació amb cap partit polític.
Els seus eixos de treball són la voluntat de fomentar la participació a la Pobla i la transparència, així com les ganes de millorar molts aspectes de l’acció municipal com el medi ambient, la cultura, la indústria, el turisme, l’educació, la salut i el benestar, entre molts d’altres.
En l’acte, que funcionarà de manera assembleària, es presentaran els eixos de treball, la llista de candidats, un resum de les principals propostes del programa electoral i s’obrirà el torn de paraules per escoltar les propostes del públic assistent. També es convida a totes les famílies a venir amb els nens ja que s’ha organitzat un taller titulat “ La Pobla dels nens”, en què els infants dibuixaran la Pobla que volen i proposaran idees per millorar-la.