Grup Carles organitza la primera edició d’un Fòrum d’Inversió a la comarca

164

Fòrum d'inversió Grup Carles - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

L’àrea de consultoria de Grup Carles GC Encourage organitza la primera edició d’un Fòrum d’Inversió a la comarca, punt de trobada entre emprenedors i inversors, que té com a principal objectiu afavorir fonts alternatives de finançament i networking a emprenedors i empreses. L’acte, que tindrà lloc el divendres 11 de març, de 10 a 12.30 h al Campus Universitari d’Igualada, l’organitza la consultora igualadina conjuntament amb el Col·legi d’Economistes i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, la Unió Empresarial de l’Anoia, Economistes BAN, BStartup, Eix Technova La Salle i les empreses Bohigas i AndVenture.

Durant l’acte, els emprenedors i empreses finalistes que han estat seleccionats prèviament per GC Encourage, Economistes BAN i Andventure podran presentar els seus projectes davant d’un públic d’inversors i podran respondre les preguntes que aquests els formulin, fet que els permetrà conèixer possibles contactes claus per al futur de la seva empresa, alhora que els inversors podran cercar els millors projectes on participar i gaudir dels avantatges fiscals i rendibilitats que poden oferir aquest tipus d’inversions.

L’acte comptarà també amb la participació d’experts en temes de fiscalitat d’inversions en empreses de nova constitució, inversions en empreses no cotitzades i finançament alternatiu, els quals analitzaran les millors alternatives d’actuació en cada cas. També hi seran presents l’alcalde d’Igualada i el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, entre d’altres.

Des de l’àrea de consultoria GC Encourage, Grup Carles vol fer palès el seu compromís amb les pimes i els emprenedors amb aquesta iniciativa pionera a la comarca, conscients que en la situació actual, els emprenedors s’han convertit en els agents claus per recuperar el creixement econòmic i empresarial i aconseguir un nou model productiu més sostenible.