Èxit en la 1a edició de la Fira de les Dones d’Òdena

31

Òdena va viure aquest diumenge una gran diada amb la celebració de la I Fira de les Dones al Mercat del Pla d’Òdena, amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Tant el nombre de visitants, com d’expositores, com d’activitats que es van oferir va superar les expectatives de l’organització. El Carrer Lleida del Pla d’Òdena estava ple de gom a gom i sobretot ple de talent de dones que el van saber transmetre a través de les seves habilitats i coneixements amb tallers, exposicions, exhibicions, venda de productes, xerrades, cant en directe…

En total van participar un total de 130 dones amb companyerisme i sobretot sororitat i amb l’objectiu comú de donar visibilitat al paper de la dona a la nostra societat. A dos dies de la celebració de l’esdeveniment encara es rebien trucades de dones interessades a participar.

Hi van participar dones de tots els municipis de la comarca però també del Garraf, Barcelonés, Baix Llobregat i la Conca de Barberà. Les dones participants van superar les expectatives però les visitants també, ja que la bona difusió que es va fer d’aquesta primícia de fira va portar públic de diverses poblacions i fins i tot dos autocars ple de dones procedents de Barcelona.

Des de l’Ajuntament d’Òdena es celebra l’èxit d’aquesta fira única a la comarca i felicita a totes les dones expositores. D’altra banda, ha manifestat la seva voluntat de repetir el pròxim any, tot seguint la demanda de visitants i expositores que han fet arribar les seves peticions de continuïtat.