El Monbus CB Igualada no afluixa el ritme

4 de desembre de 2019

El Monbus CB Igualada venia d’imposar-se al Calvià a domicili. Aquest passat dissabte tocava rebre a les Comes l’OPEL ZAVISA ALFINDÉN CB. El partit es disputava el passat dissabte 30 de novembre a les 17.45 a les Comes.

El matx començava amb la tònica dels últims partits a casa, un Igualada sense gaire ritme es mantenia una mica a l’expectativa del que feia el rival. El primer quart acabaria amb un 20 a 22.

Al segon període el partit canviaria per complet, pujant el nivell defensiu, els igualadins aconseguien deixar als visitants en només 15 punts mentre n’anotaven 32. El resultat a la mitja part era de 52 a 37.

Al tercer quart l’Alfinden no perdia la cara al partit i davant un conjunt anoienc que semblava recuperar les males sensacions del primer període, el marcador s’estrenyia arribant al final d’aquest amb un 66 a 56.

L’últim període seria poc lluït igual que el tercer. 16 a 14 per a un definitiu 82 a 70. Balanç de 10 victòries i una derrota per al Monbus CB Igualada que permet mantenir al coliderat de lliga EBA amb el CB Vic.

Demà dijous, 5 de desembre, el Monbus CB Igualada disputarà els quarts de final de la lliga catalana EBA contra el CB Castelldefels a domicili.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?