El CF Igualada encarrila dues victòries consecutives i ja mira cap amunt

30 de setembre de 2018

Després de la contundent victòria de al setmana a Cambrils, 0-4, l’Igualada no ha afluixat i ahir dissabte va aconseguir una nova àmplia victòria, 4-1, aquest cop a Les Comes contra el Balaguer.

Els jugadors blaus van fer una gran segona part i sumaven així la segona victòria consecutiva a Primera Catalana. El partit va començat molt travat amb un Balaguer que no creava perill però que tancava bé els espais. Joel i Pedro de falta van fer lluïr al porter dels de La Noguera amb dos xuts perillosos. I a la mitja hora, Carlos Simón, aprofitant una gran passada de Delgado, va superar per dalt a Alfred i feia l’ 1 a 0. El Balaguer va estirar línies i a conseqüència d’això va empatar just abans del descans amb un xut de Hicham.

Tot i el cop dur del gol abans d’anar a vestidors, en la segona part només hi va haver un equip sobre el camp de Les Comes, que va gaudir amb els seus jugadors. Martí Just, no podia fallar, va fer el 2 a 1, marcant el seu quart gol en cinc partits. I el partit va quedar sentenciat quan Carlos Simón amb un fort xut completava una gran contra del CF IGUALADA. Els jugadors blaus van mostrar molta ambició i van seguir buscant porteria. El premi va ser per Omar, que ja a l’afegit, aprofitava la pilota recuperada per superar la defensa i marcar davant la sortida d’Alfred.

El 4 a 1 feia justícia a la bona segona part dels locals que sumen 8 i treuen el cap a la zona alta de la Primera Catalana. La pròxima setmana, partit important i complicat amb la visita al Vista Alegre, un dels equips que ha començat en plena forma la temporada.

FITXA TÈCNICA:
CFIGUALADA: Albert, Prieto, Baraldés (Bernat 44’), Lliró, Nil, Delgado, Joel ( Fran 84’), Pedro, Simón (Gorna 73’), Martí (Omar 61’) i Llobet (Franco 73’)
CF Balaguer: Alfred, Gabernet, Victor (Carlos Martínez 73’), Hichem (Llusà 84’), Vendrell, Adrià, Pau (Pons 89’), Rubén, Jordana (Roqué 45’), Marc Sánchez i Trota
Gols: 1-0 Simón 30’; 1-1 Hichem 40’; 2-1 Martí 51’; 3-1 Simón 71’; 4-1 Omar 90’.
Targetes grogues: Al local Bernat i als visitants Trota i Roqué