Cròniques dels partits del cap de setmana de l’Igualada Vòlei Club
C

9 d'octubre de 2017

Diumenge al matí el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club es va desplaçar a la pista del CV Reus per disputar una nova jornada de la segona divisió catalana, els igualadins es van emportar els tres punts. El partit va acabar amb un marcador de 0 sets a 3 (12-25/20-25/10-25), favorable als de l’Anoia. Els visitants van dominar el partit, contra un equip local amb un nivell inferior, que va fer molts errors no forçats. Per la seva banda els igualadins van saber imposar el seu joc de defensa i contra-atac.

El pròxim diumenge a les 12 hores l’IVC rebrà al fortí de les Comes al Club Inef Lleida per disputar la tercera jornada.

El Sènior Femení va guanyar al Vall d’Hebron al fortí per 3-2, en un partit on les igualadines van tenir molts alts i baixos, però a l’últim set van saber resoldre amb autoritat aconseguint els primers punts. Diumenge que ve visiten la pista del Opticalia Vilanova.

El Juvenil Masculí engega amb victòria sobre el Vall d’Hebron, per un 3-2 , també amb un partit molt lluitat, tot i que en moments puntuals els igualadins van baixar la concentració. També van resoldre el “tie”  amb contundència ja sigui per encerts i també per errors no forçats, la setmana que ve descansen.