Cròniques del cap de setmana del 18 i 19 de febrer de l’Igualada Volei Club
C

20 de febrer de 2017
Aleví femení.

El passat dissabte el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club es va desplaçar a la pista del CV Roquetes ‘B’ per disputar una nova jornada. El partit va acabar amb un marcador de 1 set a 3 (25-22/22-25/16-25/22-25), favorable als visitants. El primer set se’l van emportar els locals, a partir del segon els igualadins van millorar la seva recepció de sac, això va permetre poder contra-atacar i sumar punts amb més comoditat i poder guanyar els tres següents sets. Aquesta ha sigut la cinquena victòria consecutiva d’ençà que que ha començat la segona lligueta.

El pròxim dissabte a les 18 hores el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club rebrà al fortí de les Comes al CV Ametlla del Vallès B, per disputar una nova jornada de lliga.

Primera victorià del Alain Afflelou Sènior Femení, al fortí per un 3-2, davant el Alpicat Volei, en un partit que les jugadores del IVC van anar remuntant sempre, però que en “Tie” es van emportar amb molta solvència per un 15-9, sumant així els dos primers punts i agafar confiança per els pròxims partits.

El pròxim dissabte es desplacen al camp del Asfe Sant fruitós.

Pel que fa al Alain Afflelou Sènior Femení B, van perdre a Les Comes per un 1-3 davant del Víking Volei Prat, en un partit les igualadines van començar amb molts problemes a recepció i falta de concentració, que van millorar en els següents però no van ser prou per capgirar el marcador.

El pròxim dissabte es desplacen al camp del Dsb Colegio Aleman.

I el Alain Afflelou Sènior Femení C, guanya al fortí per un 3-1, al Club Volei Blanes, un partit que va començar bé i que va permetre a les jugadores del Marc Maturana es posessin 2-0, però el tercer no van saber tancar per errors de precipitació, en el quart jugadores de Blanes van tensar les cordes en un set molt lluitat, però que finalment va caure per el Ivc.

El pròxim cap de setmana visitant el AEE Jaume Balmes.

Pel que fa als Veterans del XP, nova victòria per 3-0, al fortí on sols en els primer set el CEB Berga va mostra un bon nivell de competició, els restants van ser consolidants en bons parcials i seguretat.

Fins el 5 de març no tornen a jugar, i serà davant del Gavà.

EQUIPS BASE

El Juvenil Masculí perd davant el Víkings del Prat per un 3-1, en un partit on el primer set se’l van emportar els igualadins groacies a la concentració. El segon i tercer van patir de precipitació, i un joc mes anàrquic i els contraris feien combinacions d’atacs i fintes que no acabaven de defensar. En el quart més lluitat van arribar a punt de emportar-se’l però no va ser possible. Tot i això donen mostra de bon joc quan es centren en la feina.

La setmana que ve jugaran al fortí dissabte a les quatre contra UE La Salle.

El Juvenil Femení perd davant el Opticalaia VC Vilanova per 0-3, en un partit fluix per part de les jugadores on sempre van anar darrera del Vilanova, la falta d’atac fa que les contràries juguessin amb uns atacs més contudents.

La setmana que ve descansen.

Les Cadets també seguixen el camí de les juvenils i amb un 0-3, però la sensació totalment diferent amb lluita i grans punts i bones defenses.

Nova victòria del Aleví Femení en el 10è partit de la temporada contra els Monjos B per 3-1, amb aquest nou èxit les igualadines acaben líders de la seva lliga sense conèixer la derrota. Les noies d’Aixa Jorba i el Ricard Jorba, no han tingut un partit fàcil, el rival ha posat força resistència amb bons serveis, però la seguretat i confiança de l’equip han fet caure la victòria cap a casa, felicitem a tot el equip pel bon treball realitzat, tant veteranes com les noves incorporacions d’aquesta temporada.