Buscar l’equilibri

64

eduard darbra articleQuan una persona pateix algun símptoma psicològic, com podria ser ansietat, estrès, pors, etc. Aquest fet és com a conseqüència d’un desequilibri intern. Les persones ens hem de moure a partir de dues energies per trobar un equilibri, aquestes dues energies que ens movem, de manera molt simplificada, són; Per una banda tota aquella part que és més instintiva, impulsiva i dos per la part més de les normes que ens hem creat nosaltres o que ens han ensenyat els pares al llarg de la vida o em après a l’escola o ens ha ensenyat la policia.

Quan per exemple la part de les normes és massa forta durant al llarg de la vida la persona pot agafar un símptoma com per exemple ansietat. O tot el contrari podria ficar-se al món de les drogues, ja que aquestes li fan oblidar totes les normes que té integrades.

Trobar l’equilibri en cada individu és una tasca bastant complicada i depèn molt de la vida que cada individu hagi tingut i de com l’hagi percebut.

Les Persones sempre busquem un equilibri quan vegem que aquest no el tenim hauríem d’anar a buscar alguna ajuda. Un mateix es pot sentir el malestar però necessita un mirall per poder localitzar on estar el malestar.

EDUARD DARBRA