Santi Vila inaugurarà demà el FineArt Igualada

El conseller de Cultura també visitarà l'Ajuntament, presentarà les obres de rehabilitació de la Teneria i es reunirà amb la Comissió de la Cavalcada dels Reis

802

Santi Vila - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

El conseller de Cultura, Santi Vila, visitarà demà Igualada, on participarà en la presentació del Projecte de Rehabilitació de l’edifici de l’antiga Teneria per acollir l’Arxiu Comarcal de l’Anoia. Serà després de trobar-se a les 16 h amb l’alcalde de la localitat, Marc Castells i els membres del consistori a l’Ajuntament, on també seran presents la delegada territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, així com els directors generals d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Jusèp Boya, i de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, Lluís Puig.

Des de l’Ajuntament, el conseller es traslladarà l’antiga Teneria on, a les 16.30 h tindrà lloc la roda de premsa de presentació de la rehabilitació de l’edifici que acollirà l’arxiu comarcal. Seguidament, cap a les 17.30 h Vila visitarà les instal·lacions actuals de l’Arxiu Comarcal de l’Anoia, i a les 17.45 h es reunirà amb el president i membres de la junta de la Comissió de la Cavalcada dels Reis d’Igualada al seu local.

Més tard, cap a les 19.30 hores, el conseller inaugurarà al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia la 4a edició de FineArt Igualada i recorrerà les instal·lacions del certamen acompanyat pel president de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada, Ramon Mascaró, i altres autoritats.