La 29a La Mostra d’Igualada proposa el teatre com a vehicle d’idees i motor de sorpreses i curiositat
L

22 de gener de 2018

La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil ha presentat  la imatge de la 29a edició. La creació és obra de l’artista igualadí Ramon Enrich, pintor, escultor i dissenyador gràfic. Formen el cartell de La Mostra 2018 una col·lecció d’imatges simples i brossianes on els espais naturals són l’escenari i el protagonista és un signe d’interrogació descontextualitzat.
La Mostra d’enguany proposa la idea de descobrir el món a través del teatre, un teatre que
ens fa créixer, que impulsa la imaginació i que és un viatge pel cervell a través de la seva acció efímera, única i passatgera. En aquest sentit i amb la intenció de crear una campanya “no convencional” i qüestionant el context tradicional del teatre infantil i juvenil, Enrich aposta per “una comunicació a través d’imatges obertes amb voluntat d’insinuar i crear expectativa sense concretar”, “sota l’eix d’un teatre com a vehicle d’idees i motor de sorpreses i curiositat”, afegeix.
La imatge, titulada globalment ‘La curiositat en escena’ i desgranada amb altres eslògans per a cadascuna de les imatges, pretén alhora consolidar qualitativament La Mostra d’Igualada com una gran plataforma de la curiositat i catalogar les arts escèniques com un material de construcció d’experiències.

Els professionals ja es poden acreditar a La Mostra 2018
Ja és obert el termini perquè els professionals de les arts escèniques per a tots els públics puguin acreditar-se a la 29a edició de La Mostra. Les inscripcions romandran obertes fins els dies de la fira, però si es formalitzen abans del 28 de febrer es poden reservar les invitacions amb antelació. L’acreditació té un preu general de 30 euros, si bé els membres de les associacions amb les quals s’han establert convenis de col·laboració gaudeixen d’un descompte de la meitat del cost (15 euros).
En la darrera edició, La Mostra d’Igualada va acollir 674 professionals acreditats (programadors, companyies no programades i expositors) que representaven 336 entitats.
D’aquestes, 266 eren de Catalunya, 51 de l’Estat Espanyol i 19 internacionals. A aquesta
xifra cal sumar-hi les companyies participants en la programació que fan augmentar el registre fins gairebé els 730 inscrits.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta