Ja és a punt la nova temporada de Músiques de Butxaca
J

22 de gener de 2018

Començar una nova temporada ens fa sempre una particular il·lusió. No té res a veure que faci més de dues dècades que oferim una programació estable de concerts a l’Ateneu Igualadí, cada temporada és l’inici d’un viatge que portarà sons nous, veus noves, històries fetes música. Aquest anar descobrint acompanyats sempre d’un públic entregat, cada cop més nombrós, fa que tots ens lliurem a una deliciosa aventura els primers divendres de cada mes, a les 11 de la nit al Teatre Municipal l’Ateneu.

 

Comença la temporada 2018 de Músiques de butxaca

L’estrena del primer EP de Milton Salazar ‘Yellow Hope’ acompanyat de la seva banda encetarà la temporada de Músiques el divendres 2 de febrer.

Març ens portarà a  Miquel Abras que acompanyat al saxo del gran Jordi Paulí presentarà ‘La vida en un sospir’, el seu sisè treball discogràfic.

La proposta del mes d’abril serà el debut de CARLA, projecte integrat per Carla i Toni Serrat amb ‘Night Thoughts’, disc d’aura nocturna i paisatges electrònics.

El cantautor català resident a Madrid Dani Flaco de gira amb el nou disc ‘Verbenas y fiestas menores’ serà a Músiques per tancar la primera part de la temporada.

Cada inici  porta noves col·laboracions i enguany tenim la sort d’ampliar l’equip, que ja és molt nombrós, amb l’entitat Òmnium Cultural.  Des de l’Ateneu Igualadí i particularment des de la coordinació de Músiques de butxaca agraïm de cor a tots els patrocinadors i col·laboradors de Músiques de butxaca per la seva sensibilitat i compromís amb la cultura.

Tot el que té a veure amb la nova programació, informació dels grups, preu,  descomptes i abonaments especials està disponible  a la web www.musiquesdebutxaca.cat i per estar sempre al cas de tot el que passa i passarà ens podeu seguir a les xarxes a través de la pàgina de Facebook Músiques de butxaca, a Twitter @MusiquesButxaca i a partir d’ara també a Instagram musiquesdebutxaca

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?