Es reprenen les obres del Casal de la Gent Gran de Vilanova del Camí
E

10 de maig de 2016

Obres al Casal maig 2016Les obres del Casal de la Gent Gran s’han reprès aquests dies després d’algunes setmanes d’inactivitat. Així ho ha confirmat, l’Alcaldessa de Vilanova del Camí, Vanesa González. Les obres es van parar després que sorgissin problemes en l’estructura de l’edifici que exigien actuacions que no estaven previstes en principi. Les desavinences entre la direcció facultativa de l’obra i l’empresa adjudicatària van obligar a parar les obres fins que les negociacions entre les parts han arribat a bon port, segons ha explicat l’alcaldessa.

Des de l’Ajuntament esperen que aquesta darrera fase de les obres de remodelació del Casal de la Gent Gran es pugui fer sense més imprevistos però són conscients que una obra d’aquesta complexitat pot oferir nous contratemps. Tot i així, González, creu que les obres podrien enllestir-se abans de l’agost.

Fa quinze dies, la regidora d’Obres i Urbanisme, Rosi Grados, va explicar a l’Associació de Pensionistes i Jubilats els motius de la demora en les obres. Els avis són, diu Vanesa González, “els primers perjudicats i era de rebut”, assegura, “adreçar-se en primer lloc a ells”. L’alcaldessa afirma que els avis són conscients que aquesta és una obra complicada i malgrat que estan desitjant que s’acabi, “hi ha una bona entesa amb l’ajuntament”.

Pel que fa a la manca de claror que els avis han denunciat des que van començar les obres, Vanesa González assegura que la percepció els canviarà quan s’acabi aquesta fase. Les parets de la planta baixa, segons explica, “seran cristalleres i hi haurà llum suficient a totes les plantes”.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?