Vilanova exhaureix els 1.400 tests serològics destinats a la població local
V

9 d'octubre de 2020

Vilanova del Camí ha exhaurit en tres dies el total de test serològics, 1.400, destinats a la població local. La campanya forma part del projecte d’investigació Certify·Health, impulsat per l’Hospital Clínic i l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), en col·laboració amb els ajuntaments i els centres de salut de la Conca d’Òdena.

“La participació dels vilanovins i vilanovines ha estat extraordinària” assegura Isaac Cano, membre de l’IDIBAPS i professor associat de l’Escola de Medicina de la UB que ha coordinat el projecte a la Conca. Donada la bona acollida del projecte, explica Cano, “els promotors valoren la possibilitat que, d’aquí uns dies, es puguin oferir més test que es farien en col·laboració amb les farmàcies”.

Des de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, l’alcaldessa Noemí Trucharte, ha donat les gràcies a les persones que han participat en el projecte, a les professionals del CAP “per l’excel·lent tasca que han fet” i a l’Isaac Cano, a l’IDIBAPS i al Clínic, per fer l’oferiment d’aquest estudi d’investigació a Vilanova del Camí i la Conca d’Òdena.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta