L’Ajuntament de Vilanova renova el compromís amb els comerciants del Mercat de St. Hilari

18

L’alcaldessa Noemí Trucharte i la presidenta de l’Associació de Comerciants del Mercat de Sant Hilari, Conxita Roca, han signat un nou conveni de col·laboració per a la promoció i difusió del Mercat Municipal. A l’acte també hi ha participat el 1r Tinent d’Alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Francisco Palacios.

L’ajuntament continuarà oferint suport econòmic i logístic per a contribuir al foment del Mercat i al desenvolupament de diferents activitats encaminades a la promoció dels comerços instal·lats en aquest equipament municipal. A través d’aquest conveni també es dona suport a les accions i iniciatives que es plantegin per augmentar el grau de qualificació i competitivitat del Mercat així com la seva projecció a l’exterior.


En el marc d’aquest conveni, els comerciants del Mercat de Sant Hilari, desenvolupen diferents campanyes durant l’any. A la primavera, el Mercat et regala una flor; aquests mesos d’estiu estan fent una campanya per fomentar l’ús de bosses reutilitzables i de cara al setembre, participen activament a la Festa Major, amb la sardinada popular, i al Vilashopping, amb una parada de tapes amb productes de mercat.

Durant el darrer trimestre de l’any, els comerciants del Mercat també organitzen un acte familiar entorn a la Castanyada i per Nadal, també preparen una campanya especial.