Valoració molt positiva de les Portes Obertes a l’Escola Pompeu Fabra

0
334
natació jocs esportius escolars abril 2016 - La Veu de l'anoia - VeuAnoia.cat

Portes obertes Joan Maragall 5mar16 - ESCOLES - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

El passat dissabte, 5 de març, es van fer les jornades de Portes Obertes a l’Escola Pompeu Fabra. Les famílies van poder fer una “volta per l’escola” seguint les indicacions d’un plànol i l’ajuda de les fletxes per dins el centre. Al llarg del recorregut, els mestres de l’escola guiaven, orientaven i resolien els dubtes de les famílies. A més, van gaudir de l’exposició artística “125è aniversari de Vicent Van Gogh” i com l’ha treballat l’alumnat.

Des de les 11h fins a les 13h, els infants i les seves famílies van gaudir de jocs gegants a la pista de l’escola, a càrrec de l’AMPA. També van poder apropar-se a la paradeta de l’AMPA per fer consultes i demanar informació.

Les famílies que volien conèixer el projecte educatiu del centre, ho van poder fer, gràcies a les sessions informatives organitzades al llarg del matí a càrrec de l’Equip Directiu, mestres representants de cada cicle educatiu i representants de l’AMPA. En aquestes sessions van conèixer els objectius generals del centre, les fites que el Pompeu Fabra es planteja i els valors que treballa. L’objectiu principal ha estat transmetre el funcionament i treball de l’escola i sobretot, acollir a les noves famílies i als seus fills/es per compartir el sentiment dels que formen part de l’escola. D’aquí sorgeix el segell propi de la Jornada de Portes Obertes d’enguany: “Perquè ens estimem l’escola, perquè ens estimem el Pompeu”. Segons afirmen des del centre “equip docent, famílies i alumnat sentim nostra l’escola i volíem que les noves famílies, que encetaran l’etapa el proper curs, també puguin sentir-ho així”.

Finalment, l’AMPA ha comentat les seves funcions com a associació educativa i les activitats i projectes que organitza. A més, per donar tancament a les sessions, van fer partícips també a l’alumnat de l’escola, amb el visionat d’un vídeo de presentació que han protagonitzat alumnes delegats/des de cada grup-classe.

La valoració global de la Jornada ha estat molt positiva. Des de l’escola han agraït la participació de famílies, alumnat i professorat en una activitats com aquesta.

Podeu trobar més informació al seu web.

Compartir