L’Escola Joan Maragall viu una ‘moguda’ jornada de Portes Obertes
L

pla igualatat de genere 2016 - La VEu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
11 de març de 2016

Portes obertes Joan Maragall 5mar16 - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

L’Escola Joan Maragall va viure una matinal molt activa amb motiu de la jornada de Portes Obertes, dissabte passat. Les famílies van poder recórrer les instal·lacions del centre i descobrir, entre altres, l’exposició del monogràfic 2016 “El món de l’art” que ha implicat als diferents cicles, aquest curs. L’equip educatiu va elaborar un díptic per indicar els espais a visitar i també les activitats previstes al llarg de la matinal.

Hi havia treballs dels alumnes exposats, alguns per fullejar i altres decorant les parets de l’escola, al voltant del monogràfic “El món de l’art” i concretament de la darrera setmana d’activitat que es va centrar en la dansa. En el pavelló dels pàrvuls hi havia moltes fotografies dels infants explicant la seva experiència amb l’art, per exemple, amb les modalitats de balls que més els agraden.

L’escola va dedicar aquest any dues xerrades de benvinguda a les noves famílies de P3 per exposar-los el projecte pedagògic que porta a terme el centre, amb una clara aposta pel foment de la lectura des dels primers cursos.

L’AMPA hi va col·laborar també en la matinal amb l’organització de tallers al pati de la mà de l’esplai Endinsa’t. Van fer maquillatge, imans i dibuixos que van aplegar un bon nombre de nens. I tots van marxar a casa amb un obsequi. També hi va haver una sessió de contes en anglès i una sessió de zumba a càrrec d’Edu Perez amb la col·laboració d’Infinit, que malgrat el vent i el fred va animar a ballar a un grupet de mestres i mares, sobretot.

L’AMPA també va obsequiar les famílies amb un refrigeri i va contribuir a guarnir alguns espais de l’escola, com per exemple un racó dedicat a les extraescolars que organitzen al llarg del curs.

A més, el centre va lluir també en un raconet, la disfressa de carnestoltes que aquest any ha fet guanyar a l’escola un dels tercers premis del Carnaval 2016 de Vilanova del Camí amb “La fàbrica de xocolata”.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta