La treballadora més veterana de l’Ajuntament de La Torre es jubila
L

5 d'octubre de 2022

El passat divendres 30 de setembre, treballadors, responsables polítics i l’alcalde de la Torre de Claramunt van celebrar un acte de comiat amb motiu de jubilació a Maria Antònia Torres Gumà, treballadora durant més de 45 anys de l’Ajuntament.

A la sala de plens s’hi van aplegar els seus companys, les autoritats municipals, així com els jutges de pau i tot el personal amb qui ella va tenir una relació laboral més directe.

L’alcalde, Jaume Riba, li va oferir unes paraules d’agraïment pels seus serveis prestats tots aquests anys destacant el seu posat amable i proper, el seu bon tracte i bon fer amb tothom  tant de cara al ciutadà com a l’equip de govern.

Maria Antonia Torres es va mostrar emocionada i en el seu parlament va voler agrair la confiança dels companys i tenir un record pels 7 alcaldes i 8 secretaris amb els qui ha treballat al llarg de tota la seva trajectòria a la institució. També va manifestar que per ella ha estat un privilegi i un orgull haver estat referent per la ciutadania destacant la importància del servei públic de proximitat que es presta en els Ajuntaments.

L’alcalde, com a representant de l’Ajuntament  li va fer entrega d’un ram i  la placa on es podia llegir paraules d’agraïment pels anys prestats al servei de les persones.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta