Toni Albà va obrir les portes de la Universitat d’Estiu d’Igualada

39

Inauguració_UniEstiuIGD_02.jpg

Sota l’eslògan “Refresca el que saps”, aquest dimarts, la Jove Cambra Internacional d’Igualada, conjuntament amb el Campus Universitari d’Igualada i l’Ajuntament d’Igualada, van inaugurar la 8a edició de la Universitat d’Estiu d’Igualada, amb una ponència especial a càrrec de Toni Albà.
L’acte, encapçalat per la Srta. Cristina Martín, Presidenta de JCI Igualada, i la Sra. Anna Bacardit, Directora del Campus Universitari d’Igualada i Regidora d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament, es va iniciar a les 7 de la tarda, al mateix Campus, com a introducció a una sèrie de cursos que tindran lloc, en format intensiu, al llarg d’aquesta setmana.
La Cristina Martín va destacar l’esforç de Jove Cambra Internacional a Igualada en l’organització dels cursos, a càrrec de joves compromesos de la nostra ciutat, que altruistament han treballat al llarg d’aquests mesos previs a la Universitat, per tal de crear el gran programa formatiu que aquests dies acull el Campus d’Igualada. A més a més, també va presentar aquest projecte com a un dels més potents que aquest any organitza l’entitat, en vuitena edició. Finalment va convidar a tothom a gaudir dels cursos, així com també de les activitats paral·leles que al llarg d’aquesta setmana tindran lloc a Igualada.
Per la seva banda, la Directora del Campus, l’Anna Bacardit, va aprofundir en els 4 cursos que tindran lloc aquesta setmana, així com també la nova seu que aquests s’acullen, com són les noves instal·lacions del Campus Universitari d’Igualada.
El moment estel·lar però va ser de la mà del convidat especial d’enguany, en Toni Albà, qui va fer una gran reflexió a tots els presents, sobre la importància de 4 punts bàsics en la societat, com és l’educació, la sanitat, la recerca i la cultura.
Va ser una ponència molt interessant, on l’actor va deixar delitat a tot el públic assistent a través del seu recorregut artístic, i les reflexions que al llarg de la seva vida ha extret, concloent que “hem d’aprendre a ser ciutadans per fer un món millor”.
L’organització convida a tothom a gaudir de la programació de la #UniEstiuIGD d’enguany, així com també de les activitats paral·leles que s’han programat:
9 de juliol · 19h
Instagram. La socialització de la fotografia
A la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí, a càrrec de l’instagramer Lluis Costa. Entrada gratuïta
9 de juliol · 20:30h
Taller de gintònics
Al Vinnart d’Igualada, a preu popular de 5€, amb inscripció prèvia al Vinnart abans del 3 de juliol
10 de juliol · 19.30h
Taller de meditació
A l’Estació Vella, a càrrec de Centre Arrels i la casa voladora. Entrada gratuïta
10 de juliol · 21h
Concert de cloenda amb Pribiz
A l’Estació Vella. Entrada gratuïta