Toni Albà inaugurarà la Universitat d’Estiu d’Igualada
T

30 de juny de 2015

uni.png

Sota l’eslògan “Refresca el que saps”, la Jove Cambra Internacional d’Igualada, conjuntament amb el Campus Universitari d’Igualada i l’Ajuntament d’Igualada, han organitzat la 8a edició de la Universitat d’Estiu d’Igualada, del 7 al 10 de juliol.
La Universitat d’Estiu ofereix 9 cursos de temàtica variada i de gran interès, durant tres dies del mes de juliol, que s’impartiran a les instal·lacions del Campus Universitari de la UPC.
A més a més, per a l’edició d’enguany, la Universitat compta amb el conegut Toni Albà, que donarà tret de sortida a les jornades de formació.
L’actor, conegut per les seves imitacions als programes de televisió Polònia i Crackòvia, serà present a l’acte d’inauguració que tindrà lloc el proper 7 de juliol, a les 19h, al mateix Campus Universitari d’Igualada.
A part de les diferents formacions programades, hi haurà una sèrie d’activitats paral·leles i de cloenda, que faran les jornades més atractives i participatives.
Es recomana que les persones inscrites siguin adultes, i hagin cursat els ensenyaments obligatoris, però no hi ha límit d’edat. Tampoc és un requisit necessari la formació Universitària; és a dir, qualsevol persona amb ganes d’aprendre pot inscriure’s, tenint més o menys formació en el
seu currículum.
Les inscripcions estan actives, a través de la web del Campus (http://www.eei.upc.edu/3web/extraestudis), amb tarifes molt interessants en funció de les hores de cada curs. A més a més, a través de les xarxes socials Facebook i Twitter (/UniEstiuIGD) s’informaran de totes les novetats.
Un any més, a través de l’etiqueta #UniEstiuIGD es vol estendre la presència de la Universitat a les xarxes socials.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta