8.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Tall de circulació a la C-37 previst per aquest vespre i nit
T

Publicitat

Des de les 16h hores d’aquest dijous 27 de juliol la circulació a la carretera C37 entre Montbui i Vilanova del Camí es veurà afectada amb motiu de les obres per connectar la Ronda Sud amb Igualada.

A partir de les 16h la circulació es farà amb pas alternatiu fins a les 22h, des d’aquell moment i fins les 6h de la matinada de divendres 28 de juliol, la circulació estarà tancada en els dos sentits de la marxa. Durant les vuit hores de tancament de la via es procedirà a la instal·lació d’una biga de grans dimensions en la zona d’encreuament del camí del cementiri amb aquesta carretera.

El tall està previst que sigui entre la rotonda de Santa Margarida de Montbui i la rotonda de Moletons de Vilanova del Camí on s’habilitaran els ramals del costat Barcelona per aquesta actuació.

Segons ha informat el Departament de Territori de la Generalitat, una vegada acabada l’actuació, a primera hora del matí del divendres dia 28, l’enllaç de Moletons costat Barcelona, es posarà en servei.

Les afectacions al trànsit es realitzaran en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra i amb el Servei Català del Trànsit.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies