Per setè any consecutiu MIPS Fundació Privada beca els futurs metges de l’Anoia

141
beca-mips-2016-medicina-igualada-veuanoiaPer setè any consecutiu, divendres 25 de novembre va tenir lloc l’acte de lliurament de les Beques que MIPS Fundació Privada atorga a estudiants de medicina de la comarca de l’Anoia. Enguany han estat 36 els estudiants becats, sis dels quals han rebut la beca per primera vegada i 12 cursen ja l’últim any de carrera. Tots ells, junt amb familiars i amics, es van aplegar a les dependències de Mips Centre Mèdic per recollir les beques en un acte que va comptar amb la presència de Marc Castells, alcalde d’Igualada i dels representants de MIPS Fundació Privada i de Mútua Igualadina.
Joan Prats i Salvador Balcells, President de MIPS i Sots president de Mútua Igualadina respectivament, van dirigir unes paraules als assistens i van agraïr les aprotacions que Mútua Igualadina Fundació Privada i Mútua Igualadina de Previsió Socials MPS a Prima Fixa aporten a aquest programa que, des que es va iniciar l’any 2009, ha superat totes les expectatives. MIPS Fundació Privada és una entitat sense ànim de lucre que segueix una clara política de reinversió dels resultats generats. Bona mostra d’aquesta filosofia són aquestes beques per als estudiants de medicina de la comarca de l’Anoia. En números absoluts el programa Beques Mips Fundació Privada ha lliurat 183 beques, que es tradueix en 183.000 euros per als estudiants de medicina anoiencs.
En el seu parlament Joan Prats va manifestar el desig de celebrar la vuitena edició de les Beques MIPS al nou centre mèdic que actualment s’està rehabilitant al Passeig Verdaguer 114 d’Igualada, un dels grans projectes de creixement i de futur d’aquesta entitat. Per la seva banda, l’alcalde d’Igualada Marc Castells va felicitar els estudiants becats i va expressar el seu anhel perquè es puguin cursar estudis de medicina a Igualada.
Els estudiants becats aquest any són Maria Aguado Sorolla, Clàudi Bausili i Riba, Eduard Casajuana i Urgell, Anna Compte Guix, Laura Cristobal Saiz, Elisabet Domènech Marcè, Aram Ehsan Pernía, Júlia Farrera i Nuñez, Cristina Farrés i Pla, Marina García López, Carla Gonzalez Grado, M. Teresa Guarro Carreras, Henar Guerra Mas, Anna Huerta Vélez, Marta LLorens Marsal, Mar Luque i Luna, Ester Marín i Esteve, Aleth Martí Saumell, David Martínez Jiménez, Sofía Melero Iglesias, Marc Notó Fàbregas, Marina Pelfort Moreno, Arnau Peñalver Piñol, Enric Prats Bacardit, Anna Ribaudí Compte, Cristina Rica Grau, Laia Rius Borrell, Mar Salazar i Raich, Andrea Sanz Llorente, Marian Tormo Ratera, Marta Tormo Ratera, Verònica Torres i Vives, Ivette Tort Estruch, Anna Vila Comas, Maria Vila i Serra, Xènia Vilardell i Alonso.