El Diputat de Cultura Juanjo Puigcorbé visita Capellades

37

diputat-cultura-visita-capellades-puigcorbe-veuanoiaEl diputat Juanjo Pugicorbé va ser rebut pel regidor de Cultura, Àngel Soteras, i per l’Alcalde, Aleix Auber. En primer lloc la visita va anar Casa Bas per veure in situ l’espai on s’ubicarà la Fundació Ràfols Casamada, de la qual se li va fer entrega del projecte i la memòria. A Casa Bas es va parlar amb representants de Capgrossos de Capellades, que just comencen a celebrar el vintè aniversari. El diputat, després de conèixer l’entitat es va comprometre a defensar el seu projecte davant les convocatòries de subvenció a les quals optessin.

Seguidament la comitiva va continuar fins La Lliga de Capellades on els polítics es van poder reunir amb la Junta de la Societat. Puigcorbé va quedar gratament sorprès de la vitalitat, àmplia programació i volum associatiu de La Lliga de Capellades. En aquesta línia l’entitat va explicar les propostes de millora de les seves instal·lacions per poder acollir tot el volum de propostes.

Seguidament es va continuar el recorregut des del Teatre de La Lliga, on es va mostrar les millores ja realitzades i es van repassar les pendents. Actualment des de l’Ajuntament s’està treballant, de manera conjunta amb la mateixa Diputació, en un Pla Director per fixar totes les actuals mancances del Teatre, preveure les adequacions necessàries i establir l’ordre de prioritat a l’hora d’executar totes les accions.

puigcorbe-capellades-orgue-veuanoiaEncara abans de marxar es va passar pel nou orgue de l’església de Santa Maria, davant l’interès del diputat per conèixer aquesta nova proposta cultural. El diputat va valorar de forma especialment positiva l’opció escollida per Capellades de centrar el seu festival d’orgue en la diversitat d’estils i possibilitats de l’instrument i en la creació de nous públics per a la música enlloc de centrar-se en una programació especialitzada.

 

Àngel Soteras, regidor de Cultura, es mostra satisfet amb la col·laboració amb l’àrea de Cultura de la Diputació: “Treballem força bé amb el Juanjo Puigcorbé. Es mostra especialment sensible a algunes de les propostes que li hem traslladat al llarg de l’any, no només de l’Ajuntament, sinó d’entitats com Capgrossos de Capellades o La Lliga i, a més, és proactiu i s’interessa pels nous projectes. La visita d’avui ens l’hem plantejada com una feina de preparar el terreny de cara a la convocatòria de subvencions per al 2017 i creiem que ha estat força profitosa. Ara, però, continuarem treballant-hi per obtenir-ne els fruits”.