S’estabilitza la xifra d’ingressats per Covid-19 a Igualada

28 d'octubre de 2020

Després de dues setmanes en què es doblaven les xifres d’ingressats per Covid-19 a l’Hospital d’Igualada, en la darrera setmana aquestes s’han estabilitzat. Així doncs, dimecres de la setmana passada eren 31 els pacients amb Covid al centre igualadí i aquesta setmana en son 30. Per contra, fa dues setmanes, abans que es comencessin a aplicar mesures restrictives com el tancament de bars i restaurants, els ingressats a l’Hospital Universitari d’Igualada eren 16. Ara mateix el centre té 160 llits ocupats i encara n’hi ha 30 de lliures.

Pel que fa a la Unitat de Cures Intensives, l’hospital ha augmentat el número de llits. Si la setmana passada n’hi havia 10 de disponibles, tots ells ocupats, aquesta setmana ja n’hi ha 13 de disponibles, 11 dels quals ocupats. D’entre els que estan ocupats, 6 son per persones amb coronavirus.

Pel que fa al número de morts per coronavirus, en la darrere setmana se n’han registrat 3 a l’hospital igualadí i la xifra ja arriba a les 136 defuncions des de l’inici de la pandèmia a mitjans de març.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari