Un article de
Noelia García Sánchez
Periodista i Comunicadora
9 d'octubre de 2022

Serralleria Anoia, un nou espai on trobar el millor en seguretat

Serralleria Anoia és la nova botiga del centre d’Igualada. Situada al bell mig del carrer Sant Magí, aquest espai ens ofereix una àmplia gamma de productes per fer de la nostra llar o empresa un espai segur. Amb quinze anys d’experiència en el sector de la serralleria, i una altra seu a l’Eixample de Barcelona des de fa cincs anys, Serralleria Anoia ofereix tota mena d’assessorament integral en portes, panys, caixes fortes i espieres des dels models més senzills fins a l’últim crit en tecnologia de seguretat. A part d’aquestes recomanacions personalitzades, l’empresa s’encarrega d’instal·lar i mantenir els serveis contractats.

Productes exclusius i de qualitat
El punt fort de Serralleria Anoia és l’exclusivitat dels seus productes, sobretot en la gamma de les portes, destacant la marca CABMA de la qual en són distribuïdors oficials. A la botiga podem trobar una àmplia exposició de portes que el client pot veure i conèixer en profunditat amb l’ajuda d’un assessor. Totes les portes amb les quals treballa Serralleria Anoia són certificades, és a dir, han passat unes proves de fiabilitat i seguretat que confirmen la seva garantia. Per altra banda, també tenen a disposició del client tipus de panys que no es troben a ferreteries o grans magatzems.

Molt més que portes i panys
Serralleria Anoia ofereix una àmplia varietat de serveis com ara l’automatisme de portes o el manteniment de comunitats i finques. Tanmateix, l’empresa disposa d’altres factors que fan la seva marca única i innovadora.

 • Mastrejament de panys
  Servei ideal per a comunitats grans que permet unificar en una sola clau l’accés a les diferents portes de l’edifici. Cada veí té una peça diferent i exclusiva.
 • Bombins i claus incopiables
  Serralleria Anoia té la patent d’un model de claus que només es poden duplicar a les seves botigues. Aquestes claus funcionen amb un codi identificatiu i intransferible que només coneix el client i propietari.

 • Panys electrònics
  Es tracta d’uns dispositius que s’instal·len a les portes i es poden controlar des d’un mòbil. Funcionen amb senyal wifi, bluetooth o manualment. Aquest sistema permet obrir la porta des de qualsevol part del món, establir uns horaris d’obertura o tancament…
 • Espieres digitals
  Per veure amb tot detall què tenim davant de la porta de casa nostra. Des de fora semblen espieres normals, però des de dins s’incorpora una pantalla amb visió global de l’exterior. N’hi ha de diversos models com ara les que permeten enregistrar vídeo o emeten la teva veu, i fins i tot d’altres que envien missatges al teu mòbil si detecten una presència davant de la porta.

Alguns dels models d’espieres digitals disponibles

 • Caixes fortes
  Distribuïdors oficials d’Arcas Ollé S.L., empresa de la Pobla de Claramunt. Serralleria Anoia té disponibles nombrosos models, a més s’encarreguen de la instal·lació i la resolució de possibles incidències com ara la pèrdua de claus obrint l’aparell sense fer-lo malbé.
 • Duplicació de claus
  Especialistes en duplicats de claus tant de vehicles com de portes d’habitatges al moment. La serralleria disposa d’una furgoneta mini taller per desplaçar-se allà on el client té el problema i solucionar-ho immediatament. A més, tenen totes les referències i models per fer i duplicar claus a les seves botigues.

Tot tipus de màquines, claus i referències per poder fer duplicats

Servei d’emergència

Serralleria Anoia disposa d’un servei d’urgències 24 h/365 dies a l’any. Els seus professionals formen part del Gremi de Serrallers de Catalunya, fet que implica la formació i especialització dels treballadors per garantir un servei polit -sense trencar panys o portes-, i amb tarifes regulades.

Horaris i contacte

A part del servei 24 h, pots contactar amb Serralleria Anoia visitant la seva botiga física de 9:30 h a 14:00 h i de 17:00 h a 20:30 h a Igualada. També pots consultar les seves xarxes socials a @serralleriaanoia, la seva web www.serralleriaanoia.com o trucar al 931968209.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: