El San Mauro pateix la primera derrota en lliga contra el Vilanova i la Geltrú

Lliga Elit

Vilanova Geltru C.F.Vilanova Geltru C.F.
21
San Mauro, U.D.San Mauro, U.D.

La UD San Mauro va caure a casa del Vilanova i la Geltrú per 2-1 en la cinquena jornada de la Lliga Elit 2024/25, disputada el passat 19 d’octubre. Després de la derrota, els de Montbui se situen en segon lloc de la classificació, a 3 punts del líder – el Vic – i empatat a punts amb el tercer classificat – el Castelldefels -.

El primer gol del partit el va fer el Vilanova i la Geltrú, aprofitant una transició ofensiva quan només passaven 2 minuts del xiulet inicial. Amb el primer gol a sobre, els mauristes no es van trobar còmodes sobre el camp. Al minut 35 de la primera part, els locals van posar el 2-0 al marcador després d’una jugada de combinació dels del Garraf.

Ja a la represa, els grocs van millorar el seu joc i va ser capaç de crear ocasions durant tota la segona part, però sense aconseguir enviar la pilota al fons de la porteria local. Ja en els minuts finals, Marc Enríquez va transformar un penal i posar el 2-1 definitiu al marcador.

El proper partit del San Mauro serà el 27 d’octubre a les 17h al municipal de Santa Margarida de Montbui. El rival serà el CF La Pobla de Mafumet, el tretzè classificat de la Lliga Elit i un equip que encara no coneix la victòria aquesta temporada.