5.6 C
Igualada
Dissabte, febrer 4, 2023

Recull de l’actualitat informativa del Montclar Mestral

Romiatges del mes de maig a l’espai Mestral

El mes de maig és el mes de Maria, Mare de Déu. Per aquest motiu ja és tota una tradició que fem diferents Romiatges durant aquest mes. En aquesta ocasió els alumnes de 1r, 2n i 3r de primària varen anar a Cervera, on van poder gaudir d’una excursió pels racons més emblemàtics del poble. Els alumnes de 4t, 5è i 6è de primària van anar fins a Montmaneu, Montfalcó Murallat, on es va portar a terme un concurs de dibuix i Sant Guim de Freixenet.

Per altra banda els alumnes de secundària i batxillerat van fer diferents excursions i activitats com, per exemple, una caminada des de Monistrol fins a Montserrat o una activitat d’equitació. En tots els casos els alumnes i els professors pogueren donar gràcies a la Mare de Déu.

Gran temporada als Jocs Escolars 2017-2018

Gran temporada dels equips de l’espai Mestral de la Institució Igualada als Jocs Escolars. L’equip Cadet i l’equip Aleví han aconseguit quedar campions comarcals de futbol sala, mentre que l’equip infantil ha a assolit la tercera posició. Val a dir que l’equip Cadet també ha aconseguit el campionat territorial de les comarques barcelonines, mentre que els alevins n’han quedat sotscampions.

Finalment volem donar les gràcies a totes les famílies que fan possible que aquest projecte segueixi endavant i creixent cada any!

Festa de comiat de 2n de batxillerat. Promoció Espot.

El passat 18 de maig va tenir lloc la festa d’acomiadament de les alumnes de 2n de batxillerat de l’espai Montclar.

En l’acte acadèmic d’imposició de beques de la promoció Espot, pares, padrina, professores i alumnes van gaudir d’una estona entretinguda i a la vegada emotiva, tot recordant els moments viscuts a l’escola i compartint la il·lusió pel nou projecte que començaran totes elles.

La Mònica Cruzata, padrina de la promoció Espot, va participar en l’acte oferint unes boniques paraules a les alumnes i als familiars presents.

En acabar, totes les famílies van poder sopar plegades per poder celebrar la graduació de les seves filles.

Enhorabona a totes!

Imposició de l’Escapulari del Carme,  una cerimònia molt especial
El divendres 18 de maig, a les nenes de segon de Primària se’ls hi va imposar l’Escapulari en un acte molt emotiu i entranyable que va comptar amb la presència dels seus pares i familiars. També van poder assistir a l’acte aquelles alumnes noves de l’escola que van voler que se’ls imposés.
L’acte familiar va concloure amb una sessió per als pares assistents a la Biblioteca.
Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Oriol Solà deixa la presidència dels Moixiganguers d’Igualada

Oriol Solà Solà ha estat president dels Moixiganguers d'Igualada des de fa set anys. Avui, ha fet un comunicat al seu perfil d'Instagram on...

Toni Bou arrenca un nou mundial sota sostre com a màxim favorit

Aquest diumenge a les cinc de la tarda, al Palau Sant Jordi de Barcelona, comença el campionat del món de trial sota sostre. Serà...

Nou espai d’esbarjo per a gossos, al carrer de la Mercè de Montbui

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha habilitat recentment un nou espai per a l’esbarjo dels gossos. Aquest espai es troba al lateral del...

Últimes notícies