23.6 C
Igualada
Dimarts, 6 juny 2023

Rafa Moya serà el candidat dels comuns a Igualada

David Cid, portaveu d’En Comú Podem al Parlament, ha presentat aquest migdia a Rafa Moya com a candidat a l’alcaldia d’Igualada.

Acompanyat de la número 2 de la candidatura, l’activista i veïna d’Igualada, Carmen Pulido i d’altres persones de la llista, Rafa Moya ha explicat les raons que l’han impulsat a presentar-se com a candidat a l’alcaldia d’Igualada. Per Moya “Igualada necessita un gir d’esquerres, que posi al centre de la política municipal els veïns i les veïnes”. Moya ha afegit que aquests dies ja treballa amb el seu equip en l’elaboració d’un programa electoral “d’esquerres, ecologista i feminista basat en els principis de la justícia social, la solidaritat, la transparència i la participació ciutadana”.

Per David Cid, la llista d’En Comú Podem “és una garantia de canvi, amb un projecte propi per la ciutat” i ha fet una “crida als ciutadans i ciutadanes progressistes perquè se sumin a aquesta transformació que Igualada necessita”.

Amb el lideratge de Rafa Moya, Igualada En Comú Podem vol esdevenir una força decisiva per la governabilitat a l’Ajuntament després de les eleccions municipals del 28 de maig. En aquest sentit, Cid ha manifestat que “En Comú Podem garanteix el canvi a Igualada, davant les polítiques continuistes de l’actual govern municipal de Junts”.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI