Proactiva Open Arms rebrà el Premi Timbaler d’Honor 2018

68

La Festa del Timbaler, que es celebra els dies 2 i 3 de juny al Bruc, reconeix la labor que realitza l’ONG al Mar Mediterrani des de fa anys. Proactiva Open Arms, que serà guardonada en la 7a edició dels Premis Timbaler d’Honor, agafa el relleu de la Fundació Josep Carreras i la Fundació Pasqual Maragall, que havien estat premiades els anys 2017 i 2016, respectivament.

Els Premis Timbaler d’Honor valoren la valentia de Proactiva Open Arms, que basa la seva missió en el rescat d’embarcacions de persones que fugen de conflictes bèl·lics i de la pobresa, encara que això pugui xocar frontalment amb els interessos governamentals dels països on es dirigeixen les persones que busquen refugi. L’acció directa de l’ONG salva vides des de fa anys, però cada cop rep més pressió perquè aturi la seva activitat.

El Premi Timbaler d’Honor 2018 vol ser una mostra de suport a la tasca de Proactiva Open Arms i un gest d’admiració al seu coratge. La distinció s’atorgarà el diumenge 3 de juny a les 10 del matí al monument del Timbaler, al poble del Bruc, després de l’ofrena floral. A banda de l’acte de reconeixement, durant tot el cap de setmana hi haurà recreacions històriques i teatrals de carrer, mercat d’època, fira de la cervesa i jocs tradicionals per a nens. Tota la informació i el programa complet aquí.