8 C
Igualada
Dimecres, febrer 24, 2021

8 consells per aconseguir millors condicions en la venda de casa teva

Vendre una casa no és una tasca senzilla. Decidir el preu no és fàcil, i els tràmits per dur a terme la venda et poden generar més d’un maldecap. També és molt important saber potenciar els aspectes positius de casa teva per oferir-los als possibles compradors segons els seus interessos.

Tot seguit, enumerem unes quantes premisses, que si les tens en compte, ben segur es materialitzaran en una venda millor.

DISTINGEIX EL QUE ÉS IMPORTANT. La ubicació d’una propietat és vital per establir-ne el seu preu, però és una factor sobre el qual no podem incidir. Per tant, és important que actuem sobre aquells factors que sí podem millorar i que redundaran positivament en una millor percepció de les persones que visitin la nostra casa. Tal és el cas de la llum, l’ambientació general i l’estètica.

ALLEUGEREIX CASA TEVA. L’excés de mobles, quadres, llibres i caixes distreuen l’atenció, fan semblar les estances més petites i treuen molta llum. Treu profit de la llum natural i intenta que la que no ho sigui, transmeti calidesa.

ORDENA I NETEJA. És el moment perfecte de netejar vidres, buidar trasters, garatges i armaris. Unes tovalloles ben plegades al lavabo, una cistella de fruita a la cuina, una manta al sofà, habitacions ventilades, olors agradables o un jardí ben cuidat, són petits detalls que ben segur canviaran l’estat d’ànim i la percepció del comprador.

INVERTEIX PER VENDRE. Funciona bé el timbre, la calefacció? L’aigua arriba amb força als banys i cuines? Tanquen bé portes i finestres? A l’hora de vendre el teu habitatge, el que gastis en aquestes petites reparacions ho recuperaràs en el preu i en el termini de venda. El preu de venda o lloguer de dues cases idèntiques pot variar fins a un 15%, depenent del seu estat de presentació. Fes-hi un manteniment abans de posar-la a la venda.

VIGILA AMB ELS PORTALS. Els portals immobiliaris mostren el preu inicialment demanat pel propietari, no el preu pel qual realment s’acaba tancant la venda. Només les agències immobiliàries coneixen els preus de tancament de les operacions de vendes recents. Assessora’t.

FES BÉ ELS NÚMEROS. Els euros només valen el que pots comprar amb ells. Vendre per sota del preu pel qual vas comprar, no sempre significa perdre. Una mateixa quantitat de diners pot tenir un valor molt diferent en un període relativament curt.

SIGUES TRANSPARENT. La clau de la venda està en la transparència. De res serveix posar un anunci que no es correspongui amb la realitat. Fes unes bones fotografies i una descripció acurada de les característiques de l’immoble.

NO ET PRECIPITIS A LA FIRMA. Revisa bé el contracte i demana assessorament als professionals immobiliaris perquè t’indiquin si està tot correcte.

Recorda, la primera impressió és la important. Del seu resultat dependrà una possible
segona visita i, per tant, més possibilitats de vendre.

Ona Serradell, Assessora immobiliària de Grup Carles Immobiliaris 

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Igualada amplia el servei de WiFi públic a l’Escorxador i el Parc Central

L’Ajuntament d’Igualada ha finalitzat la implantació de servei de WiFi públic en dos nous espais de la ciutat: el Parc Central i el recinte...

Les famílies nombroses i monoparentals de Vallbona ja poden sol·licitar la reducció de l’IBI

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha informat per carta les famílies nombroses i monoparentals del municipi de l’inici del termini per sol·licitar les reduccions de...

Detingut per cultivar marihuana en un hostal en desús d’Argençola

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada han detingut aquest matí un home de 63 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Argençola,...

Reobre la “Consulta Jove” per assessorar i acompanyar emocionalment

Davant la situació d'excepcionalitat provocada per l'emergència sanitària de la Covid-19 i havent constatat la necessitat de suport emocional de la gent jove de...

Vilanova assenyala els actes incívics amb els residus dels veïns

Fa unes setmanes, l’Ajuntament de Vilanova del Camí va posar en marxa la campanya “Siguem més cívics” per animar la ciutadania a ser responsable...
Compartir