Montbui estrena el punt d’informació turístic a la Tossa, coincidint amb un Aplec del Roser molt participat
M

20 de maig de 2015

roser.jpg

Diumenge passat va tenir lloc la celebració de l’Aplec del Roser, la tradicional Festa Major de La Tossa de Montbui, que es realitza com és costum el tercer diumenge de maig. Enguany l’Aplec va coincidir amb una jornada climatològicament pre-estiuenca, i això va comportar que el cim estigués ple de montbuiencs i visitants durant tota la matinal.
El tradicional Aplec del Roser va ser organitzat pel Consorci La Tossa –format per la Fundació La Tossa i l’Ajuntament de Montbui-. Com és habitual, va quedar restringit l’accès al cim, i limitada l’arribada en vehicle particular. Es va habilitar un servei d’autobus per pujar i baixar del cim, amb parades tant al Nucli Antic om al Nucli Urbà de Montbui.

Nou punt d’atenció al visitant, a La Tossa
A més de poder gaudir de les activitats previstes com l’arengadada popular o la ballada de sardanes, l’ofici solemne –amenitzat per la Coral Si Fa Sol- i la tradicional ballada de gegants, com és costum, els assistents a l’Aplec van poder veure l’estrena d’un nou servei d’informació per als visitants de La Tossa.
El punt d’informació està ubicat a la zona de l’antic refugi, on fins ara s’habilitaven les exposicions, i s’ha convertit en un espai d’atenció als visitants, on aquests podran trobar informació sobre l’espai natural i patrimonial de La Tossa, també sobre allotjament, oferta de restauració i principals punts d’interès de Montbui. Tammateix en aquest punt es pot trobar tota la informació necessària sobre La Tossa. El punt d’atenció al visitant està obert els dijous entre les 10 del matí i la una de la tarda. També els divendres i dissabtes entre les 10 del matí i les dues del migdia, i de 4 a 7 de la tarda; i els diumenges entre les 10 del matí i les dues del migdia.
Aquest espai d’informació turística és el primer que s’habilita a Montbui i complementa l’important servei que realitza el refugi-restaurant La Tossa. L’oficina d’informació turística compta amb una informadora-dinamitzadora que assessora els visitants sobre aquells temes d’interès d’interès turístic o informatiu.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta