El periòdic comarcal líder de l'Anoia des del 1982.
16 d'octubre de 2024

El Monbús CB Igualada estrena la temporada guanyant a domicili contra l’Inca

Redacció

El primer equip masculí del Club Bàsquet Igualada afrontava la primera jornada de la nova Tercera FEB 24/25 amb un desplaçament a Inca, a les Balears. Els igualadins van imposar el seu joc a base d’una defensa sòlida davant d’un equip molt ben reforçat aquest estiu, assolint una victòria per 50-67.

El partit va començar amb un bon inici dels balears, que als primers 5 minuts ja dominaven per 12-4, una diferència que els visitants anirien retallant fins a situar l’empat a 17 al marcador quan faltaven 33 segons, tot i acabar perdent el primer quart per una gran cistella local sobre la botzina.

De nou, bon inici de segons quart per part del Bàsquet Ciutat d’Inca que establia un 27-19, i aquesta seria l’anotació local fins la mitja part. Un CB Igualada molt aplicat en defensa deixaria als illencs sense anotar durant 6 minuts i mig i, mica en mica, aconseguiria posar-se per davant fins arribar a la mitja part amb marcador favorable als anoiencs, 27-30.

A la represa del partit nova reacció local amb un parcial de 5-0, respost per l’equip dirigit per Víctor Belenguer amb un parcial favorable de 3-19 que posava el partit molt de cara pels igualadins, tancant el quart 40-50.

L’últim quart iniciava de nou amb empenta local que se situava a només 6 punts de diferència però un cop més, el CB Igualada aconseguiria una renda al marcador que els mallorquins no sabrien retallar portant el partit al resultat final de 50-67.

Aquest proper dissabte dia 19 d’octubre, l’equip igualadí rebrà al CB Granollers a Les Comes.