L’institut Joan Mercader premiat al 10è Concurs Joves i Mobilitat
L

24 de juny de 2017

El passat dia 13 de juny va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis de la desena edició del concurs “Joves i Mobilitat” que convoca el RACC amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit (SCT). L’acte d’entrega dels guardons va ser presidit pel conseller d’Interior, Jordi Jané, i també hi va participar la directora de l’SCT, Eugenia Domènech, així com altres personalitats.

El concurs Joves&mobilitat, dividit en els apartats de relats, fotografia i vídeo, va adreçat a alumnes d’entre 12 i 17 anys d’edat amb l’objectiu que els joves reflexionin sobre l’accidentalitat per tal de millorar la seguretat en la mobilitat d’aquest segment de població. Aquest any el ja tradicional concurs de la Fundació RACC, que celebra 10 anys, ha comptat amb una gran participació, amb 1997 participants de 60 centres educatius que han presentat 1.042 treballs: 377 articles d’opinió, 464 anuncis gràfics i 201 vídeo-relats.

Els alumnes de 4t d’ESO de l’institut Joan Mercader es van presentar al concurs des de l’assignatura de castellà, amb nou treballs distribuïts en les tres categories del concurs. Ha estat tot un èxit quedar finalistes en tres categories i haver guanyat, finalment, dos premis: el premi a la millor classe i el premi a la millor professora. El grup Els Mercaders 4, format per Jennifer Benítez Barrera, Eric Bravo Fernández i Sonia Melani Paucarpura Ninayahuar ha quedat finalista pel seu cartell gràfic “Reacciona”, i han guanyat un Ipod cadascú. Tota la classe de 4t C ha obtingut el premi a la millor classe i, per això, han guanyat una estada de dos dies a Port Aventura. D’altra banda, la professora del grup, Rosa Expósito, ha guanyat en la categoria de professora més motivadora, per haver aconseguit engrescar el major nombre de participants.

Segons els alumnes, la clau de l’èxit ha estat l’esforç i, sobretot, el treball en equip: “A classe havíem treballat el tema de la publicitat i, abans de presentar els treballs, vam preparar-los i revisar-los molt. Quan calia revisar ho fèiem tots junts, per tal d’aportar millores en els treballs que volíem presentar.” Enhorabona a tots, per la feina feta i pels premis aconseguits!

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?