L’Institut Joan Mercader potencia l’aprenentatge de l’anglès amb un auxiliar de conversa nadiu

9

U

Des del passat 1 d’octubre l’Institut Joan Mercader compta amb un auxiliar de conversa nadiu per potenciar l´anglès oral a tots els nivells i també donar suport al GEP ( grup experimental plurilingüe).

Es tracta d’ en Cedric Armstrong, procedent del Regne Unit, i que estarà a l’Institut fins el 31 de maig de 2017.

Segons la cap del Departament de Llengües estrangeres, Marta Mercadé, aquest fet permetrà que els alumnes del centre intensifiquin la pràctica de l´anglès oral.

Els alumnes de 3r. ESO tenen el seu suport a la matèria de ciències naturals, els de 2n. ESO enguany fan classes de tecnologia en anglès i l’auxiliar de conversa hi intervindrà i els alumnes de 2n de batxillerat, que han triat l’optativa de psicologia i sociologia, també tenen hores lectives d’ aquesta matèria en anglès i comptaran en ocasions amb la participació d’Armstrong.

Gràcies a la seva presència també es podran desdoblar moltes classes de llengua anglesa i oferir una atenció més personalitzada a cada alumne. Amb la reducció del nombre d’estudiants en els grups de conversa s’aconseguirà una més activa participació i pràctica real dels alumnes, la qual cosa perfeccionarà el seu nivell d’anglès, objectiu principal de la figura de l’auxiliar de conversa.