L’igualadí Biel Rossell, premiat com a millor actor en un dels Festivals de Cinema per a Joves més importants d’Europa

46

El jove actor igualadí, Biel Rossell, va ser guardonat aquest passat cap de setmana amb el premi al millor actor al Festival de Cinema Ale Kino!, de Polònia, un dels festivals europeus dedicats al cinema per a joves amb més prestigi internacional. Biel Rossell ha guanyat el premi de manera conjunta amb la seva companya de repartiment, Maria Morera. Tots dos són els protagonistes de La vida sense la Sara Amat, una pel·lícula dirigida per Laura Jou i que es va estrenar fa pocs mesos.

La vida sense la Sara Amat
El Pep (Biel Rossell) està completament enamorat d’una noia de la colla del poble dels seus avis, la Sara Amat (Maria Morera). Una nit d’estiu, la Sara desapareix sense deixar cap rastre.

Al cap d’unes hores, el Pep se la troba amagada a la seva habitació. La noia li explica que ha fugit de casa i li demana de quedar-se amb ell. Encara que ell sap que el poble sencer l’està buscant, el Pep accedeix i es converteix en el seu protector i còmplice durant els últims dies abans que tots dos marxin del poble.

El noi es veu obligat a viure una doble vida: ha de mentir a tothom i també ha de satisfer les demandes de la Sara, que el posarà a prova i el farà madurar de cop abans del final de l’estiu.