L’Igualada Femení HCP presenta la nova temporada amb set equips

4 de setembre de 2018
L’Igualada Femení HCP va presentar el passat diumenge a la tarda els seus set equips federats per a la propera temporada i es va aprofitar per disputar diversos partits amistosos de totes les categories.
Començaven les més petites, el Minifem contra el CHP Bigues i Riells, que superarien 2-1 en una victòria molt treballada. A continuació, el FEM12 perdia contra l’HC Palau Plegamans 2–8 en un partit que servia per conèixer les noves jugadores d’aquest equip.
Per la seva banda, Els dos FEM14 (“A” i “B”) es van repartir una part cadascú en el partit que van disputar contra el CP Vic, amb victòria igualadina per 10–4. I a continuació, un combinat local amb jugadores FEM16 i 2a Catalana es van enfrontar contra el 1a Catalana del CHP Bigues i Riells que guanyarien les vallesanes 2-4.
Seguidament es va fer la presentació de totes les jugadores, delegats i entrenadors amb la pertinent foto de grup i seria el preàmbul del darrer partit que enfrontaven el primer equip de l’Igualada Femení HCP contra un combinat OKlliga i Nacional Catalana del CHP Bigues i Riells. Es va afegir a la foto de grup l’Antònia Lara, quiromassatgista i propietària del Centre Adonai que col·labora amb el club des del juliol de 2013 quan comença la nova etapa.
El partit es decantaria finalment en el darrer minut de la banda visitant, transformant una falta directa quan les igualadines rondaven el gol de l’empat a quatre. Finalment doncs, 3 a 5 per al CHP Bigues i Riells. Marina Asensi va marcar els dos primers gols, i el tercer va ser obra d’una de les noves incorporacions d’aquesta temporada, la Carla Claramunt que va ser la jugadora més destacada del partit. La resta d’incorporacions van fer una bona tasca fruit també dels entrenaments que van començar ja fa un parell de setmanes a les ordres de la Maria Fernàndez “Pulgui”.
El primer partit oficial del primer equip serà el pròxim 15 de setembre a la pista osonenca del Clup Patí Voltregà.