7 C
Igualada
Divendres, gener 27, 2023

Neix JobAnoia, la primera plataforma que aglutina ofertes de feina i formació de l’Anoia

L’Anoia té, des d’avui, la primera plataforma de la comarca que aglutina ofertes de feina i cursos de formació. De fet, va una mica més enllà de les fronteres de l’Anoia i arriba també a Manresa i Vilafranca del Penedès. JobAnoia serà el punt d’enllaç entre les empreses que ofereixin cursos de formació i els seus futurs estudiants, però també permetrà connectar empreses que ofereixin llocs de feina amb persones que en busquen.

JobAnoia forma part del grup Publicacions Anoia S.L, mitjà de comunicació de LA VEU de l’Anoia i veuanoia.cat, mitjà de comunicació amb 36 anys de presència a la comarca, consolidat com a referent en l’àmbit de la informació de l’Anoia.

El funcionament de JobAnoia és molt senzill i fàcil d’utilitzar, tant per les empreses com per les persones que busquen cursos de formació o feina. A les empreses se’ls permet publicar les seves ofertes, tant de feina com de cursos de formació. Serà la mateixa empresa qui gestionarà les seves ofertes de feina o formació a través del gestor web, i es podran actualitzar tantes vegades com sigui necessari.

Per la seva banda, els usuaris particulars que entrin a www.jobanoia.cat hi trobaran totes les ofertes de feina i de formació que estiguin penjades a la web. A més, a través del cercador, es pot focalitzar la cerca a través de paraules clau.

Així doncs, totes aquelles persones que viuen o treballen a l’Anoia i vulguin ampliar els seus coneixement ja tenen la plataforma ideal per trobar els cursos de formació que s’ofereixen a la comarca. I aquells que estiguin en cerca de feina, ja sigui perquè estan desocupats o perquè volen canviar d’empresa, JobAnoia també és el portal perfecte per trobar-ne.

Si ets una empresa i vols publicar ofertes de feina o cursos de formació et pots posar en contacte amb JobAnoia a través de info@jobanoia.cat o trucant al 93 804 24 51 o al 626 403 393.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Igualada incrementa un 68% en sis mesos els quilos de roba recollida de Càritas

El passat mes de juny, aprofitant el canvi de contracte de l’empresa encarregada de la recollida, l’Ajuntament va augmentar el nombre de contenidors de...

“En Joan sense por i la casa encantada”, un musical a l’Ateneu

El grup Xarxa Igualada, que forma part de La Xarxa, Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya, enceta l’any amb la programació d’un...

El Mercat d’Antiguitats amplia expositors i ocuparà un tram més del Passeig

Com cada darrer diumenge de mes, aquest proper diumenge 29 de gener torna el Mercat Antiguitats i col·leccionisme en un format més ampli: s’hi incorporen més...

Últimes notícies