L’exjugador Lobo Carrasco fa una visita als equips base del CF Igualada

83
El passat dilluns, els jugadors del CF Igualada van rebre una visita molt especial. L’exjugador professional de futbol, ‘Lobo’ Carrasco, va visitar les instal·lacions de Les Comes, per parlar sobre els seus inicis en el món del futbol i aconsellar als més petits.
Durant la xerrada, que va durar poc més d’una hora, l’exfutbolista del FC Barcelona i de la Selecció Espanyola, va comentar com afrontar la seva fase d’aprenentatge dins de l’esport, deixant molt clar que la part més important és l’escolar. Alhora, va deixar molt clar que guanyar és el menys important, sinó que s’ha de millorar dia a dia, per a poder evolucionar al màxim, en qualsevol aspecte present a la vida.
En Carrasco, no va deixar de recordar, què el més important i que no cal oblidar, és que el futbol no deixa de ser un joc, per la qual cosa, ell sempre l’ha viscut com a tal, divertint-se des del primer dia fins a l’actualitat, en cada moment. També va comentar com ha canviat la dimensió del futbol base des de la seva època, remarcant que s’ha de seguir apostant amb la pedrera, sempre sent positiu i no decaure en els moments més durs. Sempre sent molt pròxim als més petits va fer gal·la del seu toc de pilota i va destacar la gran formació que té el club igualadí, remarcant la gran posició del futbol femení blau, en el panorama català.
Finalment, va ser preguntat per diferents jugadors que tenien diverses curiositats i va explicar anècdotes viscudes amb grans jugadors com Maradona o la seva presència a diferents competicions internacionals, com Mundials i Eurocopes.
Una fantàstica trobada que va fer estar molt concentrats tan als més petits, com als entrenadors i pares que s’hi van acostar.  Un pas més de la formació en valors que està fomentant el club.