14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

L’Escola la Torre organitza un circuit d’orientació amb codis QR
L

Publicitat

L’Escola la Torre amb la col·laboració de l’Ajuntament han organitzat un circuit temporal d’orientació al qual es podrà participar fins dijous 22 d’abril de manera gratuïta i sense un horari establert. L’activitat, que dura entre 20 i 50 minuts, està pensada per a famílies i persones de totes les edats que tinguin ganes de participar en una activitat diferent i descobrir els racons més bonics de la Torre de Claramunt. La iniciativa sorgeix del projecte de poble i l’orientació que han treballat aquest trimestre a les classes de les Barraques i la Malesa de l’Escola la Torre, i que ha derivat en la preparació d’aquesta activitat d’orientació que mostra els llocs més bonics de l’entorn.

El punt de sortida és el pati de l’Escola la Torre, al Parc Mil·lenari, a la porta del costat del cementiri. Per començar l’activitat caldrà disposar d’un mapa que es pot descarregar a un dispositiu mòbil o, si és possible, es recomana que s’imprimeixi o es passi a buscar a les oficines de l’Ajuntament, al supermercat Ca la Pilar o al Forn 3×3. També és necessari descarregar l’app Microesprints, disponible per a dispositius Android (Google Play) i Apple (App Store), o al web de Microesprings.

Un cop a punt l’app o el web, cal introduir un sobrenom (nickname), llegir el codi QR que apareix al mapa i tot seguit llegir el QR START. A partir d’aquí cal llegir els codis QR de tots els controls en l’ordre que marca el circuit. Les fites són quadrats taronges i blancs de 10×10, amb un codi numèric i un codi QR. Un cop completat el circuit, cal llegir el QR FINISH per acabar l’activitat i pujar els resultats al sistema. Tot seguit podreu veure quin lloc ocupeu a la classificació i els resultats de la resta de participants.

Qui vulgui també pot participar a una activitat especial, un joc extra que es pot fer en paral·lel al circuït d’orientació. Consisteix en contestar un seguit de preguntes a cada punt de control. En acabar l’activitat cal tirar el document amb les respostes a la bústia de l’escola. Entre tots els participants que hagin respost correctament totes les preguntes se sortejarà una panera de productes de l’hort.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies