Les Comes veu com el Barça aixeca la Lliga Catalana d’hoquei

12 de setembre de 2018

Des del passat 3 de setembre, el poliesportiu de Les Comes d’Igualada ha acollit la fase final de la Lliga Catalana d’hoquei: quarts de final, semifinals i final. La competició va acabar ahir, amb el FC Barcelona proclamant-se campió enfront el Lleida, en un partit que es va decidir a la pròrroga després que els 50 minuts acabessin amb un empat a 0. El gol definitiu va ser obra de Pau Bargalló, transformant una falta directe.

Abans, a semifinals, el Barça havia derrotat al Girona (4-1) i el Lleida es va imposar al Reus Deportiu a la tanda de penals directes. L’Igualada Rigat no va arribar a aquesta fase final que es disputava a casa, ja que va quedar eliminat a la fase de grups després de guanyar contra l’Alcoi i perdre contra el Lleida, que finalment ha acaba com a sots campió.

S’ha de destacar que en aquesta fase final ha entrat en funcionament, com en el futbol, el VAR, el sistema que permet el videoarbitratge i que els col·legiats revisin les jugades dubtoses en un monitor. De fet, en la mateixa final va ser decisiu, ja que va anular un gol al Lleida al primer minut i va fer que es xiulés la desena falta contra els del Segrià que va permetre una falta directe pel Barça que va transformar Bargalló.