L’empresa Alancar Express, ubicada a Les Comes, creix un 34%

228

Per segon any consecutiu, Alancar Express, franquiciat de Palibex a Igualada, ha crescut per sobre del 30%. Uns resultats que confirmen la magnífica evolució de la companyia que aquest mes d’agost farà 15 anys, sis d’ells dedicada en exclusiva al transport urgentde palets dins la Xarxa Palibex.

Durant l’any passat, les vendes de la companyia van augmentar un 34,2%, passant de facturar 1,8 milions d’euros a finals de 2016 a tancar l’any 2017 amb 2,4 milions d’euros. Això suposa un augment del 13% en els serveis prestats a la Xarxa Palibex i un 157% més en el volum de palets dels seus clients respecte a l’any anterior.

Noves instal·lacions a l’Anoia

El creixement de Alancar Express s’ha mantingut de manera sostinguda des de l’origen de la empresa, el que ha animat la companyia a construir unes noves instal·lacions a la comarca de l’Anoia que comptaran amb 2.500 metres quadrats de nau, dotada amb vuit molls de càrrega i descàrrega i tecnologies d’última generació. L’objectiu d’aquest canvi de seu és augmentar la seva capacitat operativa, així com la rapidesa i la seguretat en la càrrega i descàrrega de les mercaderies transportades, per atendre una major demanda.
Per a la seva conseller delegat Andrés Santiago, la bona evolució de Alancar Express està relacionada amb la incorporació de serveis de paleteria cada vegada més ràpids i amb la qualitat dels procediments de la Xarxa Palibex, dos valors que estan atraient nous clients interessats en transportar lots de càrrega petits amb temps de trànsit més curts.
Com a operador de transport, Alancar Express està acreditada per transportar mercaderies sota estrictes criteris sanitaris i sense perill de contaminació. Un fet que, unit a l’innovador model operatiu de Palibex, resulta molt atractiu per a fabricants i distribuïdores de productes dirigits al gran consum. Al costat d’aquests nous clients, Andrés Santiago agraeix la fidelitat de els que han confiat en la companyia des del principi per “el nivell d’exigència dels nostres serveis i perquè els oferim un tracte personalitzat “, diu.