Comunicat de l’oposició de l’Ajuntament de la Pobla en relació a l’últim ple

790

Comunicat dels regidors de l’oposició:

“Vergonya aliena la que vam sentir els regidors que publiquem aquesta nota de premsa just al final del Ple Municipal del passat dimecres 23 de maig.

Tot va passar quan dos ciutadans de la Pobla, després d’assistir com oients més de dues hores i mitja, i a l’acabar-se les intervencions dels regidors, van pretendre exposar unes qüestions i preguntes als edils.

L’Alcalde visiblement alterat, els va negar la paraula “perquè era molt tard…”. Va donar el Ple per acabat, es va encarar de mala manera amb els dos veïns i va marxar cridant i deixant-los amb la paraula a la boca, fent cas omís del poblatà que li demanava només 5 minuts. Una falta de respecte mai vista en un Ple Municipal a La Pobla de Claramunt.

La veritat, tothom va quedar molt parat ja que sempre es concedeix la paraula al públic assistent tot i que les seves intervencions no quedin reflectides en l’acta del Ple; no enteníem el canvi de criteri.

Els regidors de l’oposició varem convidar els ciutadans a exposar el què volien davant tots els regidors, oposició i govern que encara restàvem a l’escó. La presència d’aquests veïns al ple era per denunciar la falsa informació rebuda pel mateix alcalde que havia distorsionat el resultat d’un document que l’Ajuntament de la Pobla havia encarregat. Va quedar més clar el perquè no se li va donar veu.

Pensem que no és de rebut aquesta manera de procedir, el sr. Alcalde va fer mal fet; l’autoritat no es guanya a crits. Les persones es mereixen ser tractades com a tals, i és obligació de l’Alcalde atendre els poblatans amb total respecte vers els nostre conciutadans donant les explicacions que demanin i sobretot no enganyar-los.

Davant aquests fets instem al Sr. Alcalde a demanar disculpes públiques als ciutadans afectats, rebre’ls el més aviat possible, atendre les seves peticions i donar-los les explicacions pertinents sense més enganys

I en vista a mantenir el prestigi de la institució municipal l’instem a desterrar els comportaments de superioritat com el succeït”.

REGIDORS A L’OPOSICIÓ DE L’AJUNTAMENT DE LA POBLA DE CLARAMUNT

(Junts per la Pobla, ERC-AM La Pobla de Claramunt i PARTICIPA#volemunapoblamillor)