L’edició més especial de la Botiga al Carrer supera les expectatives

0
649

Aquest passat dissabte es va celebrar una edició de la Botiga al carrer força especial, donades les circumstàncies actuals. Tant és així que va ser un punt d’atenció d’altres municipis i col·lectius de comerciants que tenen pendent de realitzar activitats similars i volien saber com i de quina manera es faria. En concret, de Sant Joan Despí van anar-hi l’alcalde i la regidora de comerç.

La valoració final feta per Igualada Comerç és excel·lent perquè s’han aconseguit els principals objectius. Per una banda el d’organitzar la 48a edició amb totes les mesures de seguretat. Pel que fa a els comerciants participants, es mostraven molt satisfets per les vendes i les oportunitats que han tingut i també han valorat molt positivament l’organització. L’afluència de visitants va ser constant durant tota la jornada, amb un molt bon ambient i una tranquil·litat manifesta per poder passejar i comprar.

Igualada Comerç va implantar algunes novetats que van ser molt ben acollides. Pel que fa als comerciants, se’ls va oferir la possibilitat de tenir un espai on se’ls convidava a prendre un cafè amb la col·laboració de Vending Martínez, i també es va facilitar poder dinar al Passeig Verdaguer sense haver de marxar de la zona. Pel que fa a la logística es va millorar amb la senyalització i la imatge, a més de posar a disposició quatre mòduls de lavabos que es netejaven constantment. L’organització també va situar un punt d’informació durant tota la jornada per atendre tant als comerciants com els visitants.

Una altra novetat important és que a les persones que van efectuar alguna compra van tenir la possibilitat de poder participar en un sorteig de diferents regals obsequis i vals de diferents associats a Igualada Comerç.

Pel que fa a les activitats programades, totes es van poder celebrar. Entre les que van destacar hi havia el Vermut de Llucià Ferrer de Flaixbac que es va fer als jardins del restaurant el Crostó. Amb un públic totalment entregat i amb la presència de diferents autoritats, es va gaudir d’un programa entretingut. Per la seva banda, el Banc de Sang i Teixits va aconseguir complir els seus objectius de donacions durant la botiga al carrer.

Compartir