L’ANC d’Igualada engega el preparatiu per a l’11S
L

8 de juliol de 2015

diada-catalunya-2014.jpg

L’ANC d’Igualada posa en marxa l’aparell logístic per als desplaçaments de l’11S, cap a Barcelona. Enguany sortiran d’Igualada 10 autocars, on hi podran viatjar un total de 530 passatgers. El preu individual de cada passatge és de 9 Euros. Les inscripcions i la venda de bitllets es duran a terme a l’Ateneu Igualadí, durant els dies i horaris següents:
Els divendres: 17, 24 i 31 de juliol; 21 i 28 d’agost, i 4 de setembre, de 19 h. a 21 h. Els dissabtes: 22 i 29 d’agost, i 5 de setembre, de 11 h. a 13 h.
En el moment de fer la inscripció caldrà fer també efectiu l’import del bitllet. A l’hora d’adquirir els bitllets també es podran comprar les samarretes que l’ANC tregui especialment per a la Diada.
A part dels autobusos també es treballa per que hi hagi bitllets de tren. Sobre aquest tema i sobre d’altres relacionats amb la diada (actes previs….), uns en anirem informant puntualment. Si algú desitja fer algun tipus de consulta o demanar més informació, pot fer-ho mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça: diada.igualada.anc@gmail.com.
L’onze de setembre és ja a tocar. La d’enguany ha de ser la Diada més determinant. A la Meridiana viurem la mobilització més multitudinària de la nostra història, i per això, cal que sigui una onada d’il·lusió col·lectiva, ja que la creació d’un nou país ha de servir per a la creació d’una nova societat. L’èxit d’aquesta diada serà determinant de cara a les eleccions del 27S.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?