12.1 C
Igualada
Dissabte, 24 febrer 2024

Un article de

L’ANC Anoia segueix exigint que es desfaci el pacte de Junts amb PSC al Consell Comarcal
L

Publicitat

L’ANC Anoia segueix pressionant perquè Junts per Catalunya desfaci el pacte amb el PSC al Consell Comarcal. En un nou comunicat, l’Assemblea exigeix a Junts que “respectin la voluntat del poble en la propera investidura al Consell Comarcal” i afegeix que “sembla que els nostres representants han perdut de vista el seu veritable rol, que es servir al poble. Per això des de la societat civil exigim als partits independentistes, que actuïn amb la dignitat que els pertoca en els moments en que ens trobem”.

En el comunicat, l’ANC recorda que a l’Anoia hi ha 29 alcaldies republicanes que “demostren la ferma voluntat del poble anoienc”. No només és el pacte al Consell Comarcal el què vol revertir l’entitat independentista, sinó tots aquells en què s’ha pactat amb el PSC, com el de la Diputació. Ara bé, son especialment crítics amb el pacte al Consell Comarcal, que defineixen com “doblement intolerable” per l’assignació d’un càrrec a l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, a qui critiquen com a responsable de la denuncia als tribunals de persones vinculades a l’ANC per haver penjat cartells del referèndum de l’1 d’Octubre pel municipi.

L’ANC Anoia tanca el comunicat exigint unitat als partits independentistes, “les lluites partidistes serveixen als interessos dels partits i no al poble. A l’Anoia no permetrem que regalin càrrecs ni pactin amb cap partit còmplice de la repressió que estem patint al nostre país”.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies